joi, 24 mai 2012

Au început încăierările electorale!

S-a trecut deja de la etapa vânătoarea de electori la etapa încăierărilor electorale! Cel puţin asta observ la Brăila. Ţineţi minte că am tot insistat ca domnu' Stancu să grăiască ceva în legătură cu acuzaţiile pe care i le aducea domnu' Diacomatu... măcar o aroganţă ceva, scriam eu... Şi iată că vine cu nişte treburi, dar nu e vorba de explicaţii despre cum e el aşa barosan. Ci cu o campanie de decredibilizare a adversarului:


O fi înţeles şi Stancu până la urmă că românul nu votează idei... ci încăierare, sânge, acuzaţii... scuipat în freză! :)
Sincer, n-aveam nicio îndoială că băiatul ăsta, apărut de niciunde, are mâinile pătate. De aceea îl şi întrebam: de unde are bani ca să fie binefăcătorul Brăilei.

Dacă e să mă întrebaţi pe mine cine a făcut flyerul acesta... am să vă spun că nimeni altul decât Cătălin Iordache - aşa zis jurnalist - pe care l-am văzut acum câteva zile la TV Galaţi susţinând următoarea teorie (de faţă cu stăpânul său actual): Stancu trebuie lăsat să continuie proiectele începute pentru că aşa e fair-play, deci sunt ale lui şi pentru că duşmanii ăstia politici... în loc să ducă mai departe lucrările sunt dispuşi să distrugă totul. Ceea ce e puţin cam greu de crezut. Că străzile blocate trebuiesc... deblocate oricum... altfel cine vine la pupitru dacă nu se ocupă de asta repede... nu mai pupă alt mandat.

P.S. păi bine mă, Cătăline... să spui tu la finalul emisiunii (de faţă cu Stancu!) că de la revoluţie încoace poporul ăsta pare condamnat să nu aibă între cine să aleagă... decât între mai multe rele?!!! Şi Stancu să nu te dea afară în şuturi din platou? Să fi închis ochii şi să fi înghiţit-o p-asta aşa? Înjosire!!! Pentru ce-l mai plăteşte pe Iordache?

P.P.S. Domnu' Stancu... e bine să ştim cine e Diacomatu! Dar parcă ar fi bine să ziceţi şi cum de sunteţi aşa de bogat... într-un oraş aşa sărac!!!!!!!!! Domnu' Diacomatu!!!! ia spuneţi-ne şi nou ce ştiţi despre Stancu!!!!! Sper că nu rămâneţi dator!!!! Ar fi şi păcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu