miercuri, 6 octombrie 2010

Vă propun o nouă afacere!!!! E garantat o găinărie!!!!!

Am fost acum câteva zile să-mi depun dosarul pentru indemnizaţia de şomer... Şi acolo e ceva ce aduce foarte tare a curat meşteşug de prostie: adică vin oamenii de dimineaţă (de pe la 3:00), se trec pe o listă la paznicul de la poartă şi pleacă! Apoi se reîntorc şi spun că ei au fost acolo primii... Cum era replica aia? "Cine pleacă la plimbare, pierde locul de onoare!"
Dar dacă lumea e cu susul în jos şi sistemul merge în continuare vă propun o afacere: venim dimineaţa de la 00:00 la portar, îi lăsăm lista şi mergem să ne odihnim. Ne întoacem pe front la 8:30 proaspeţi şi bine dormiţi, înfruntăm cu sârg gurile rele şi negociem preţuri! Care dă mai mult intră mai în faţă... Chiar dacă cei care sunt printre primii vor fi dispuşi să aştepte să facem puţin circ înăuntru şi să intre ei apoi, totuşi sunt şi oameni care ajung acolo pe locul 31... şi, decât să mai aştepte o zi, preferă să-ţi dea 10 lei pe un bon de ordine.
În 25 de zile, dacă merge afacerea, îţi dublezi suma pe care o iei de la stat. Uneori poate vor fi persoane disperate şi care îţi dau şi 20 de lei numai să ajungă acolo, să nu mai piardă timpul! Pentru că, vedeţi voi, statul la coadă crează un mare disconfort... mai ales că suntem în secolul vitezei!

2 comentarii:

  1. Incredibil! De treaba asta nu auzisem pana acum, dar clar ar merge ca afacere. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu despre ce vorbesti! Am trait experienta...pfff si nu mai vreau. Prefer sa ma scol la o ora rezonabila si cat stau la rand stau si cu asta am terminat. Nu fac circ, panarama ca unele persoane care sufera cu "cerebelul". Unii mai au putin si sar si la bataie...ehee...pentru un somaj trebuie sa umbli vreo saptaman daca nu si mai mult. Aaa de noi e mai usor pentru ca suntem studenti si avem putine acte dar persoanele "ex-angajate" (suna mai bine decat fost angajati:P) cate saptamani ubla dupa acele acte?:))) Vai de noi!...vai de sistem...Rusine!

    RăspundețiȘtergere