vineri, 29 mai 2015

Cum să devii supererou!

Ai trăit în copilărie cumplita dramă de a privi la televizor neputicios?!

Toți idolii tăi de pe vremea când încă acționai ludic cu puța-n praf aveau puteri marfă, iar tu respectai pe nedrept legea gravitației și pe aceea a bunului simț?!

Visezi des că ai Pământul la degetul mijlociu și-l învârți cum făcea Michael Jordan cu mingea de baschet?

Fantezia ta supremă este să micționezi pe gunoaiele societății de la înălțimea unui zgârie-nori?! Uite al dreacu' a început să plouă din senin! Da' tu nimic! Batman, Batman!

Suferi de sindromul Birdman?!

Te-ai antrenat o vară în speranța ca măcar super saiyan să devii?

Practici acel sport extrem... de penibil care poartă denumirea cosplay? (Cum naiba se face că veșmintele stau atât de exact în desene animate, iar pe oameni ordinari nasol?).

Te-ai apucat să citești cărți de ocultism în speranța că vrei prinde măcar un rol episodic în Game of Thrones?

Penibil! Umbli pe căi greșite, tinere padawan! Forța nu va fi cu tine! Iată care este calea, adevărul și viața de super erou:


Nu trebuie decât să îmbraci o cămașă roșie cu însemne Vodafone (nu vreo mantie întunecată) și să fii slugarnic față de șef și, mai ales, față de toți ăia de care ți-e scârbă: bătrâni incapabili de upgrade - care vor să se upgradeze; cocalari care ascultă manelele lui Velea la cel mai nou smartphone; toți ăia nemulțumiți de servicii... sau ăia care sunt mai slugarnici decât tine... Dacă te comporți suficient de lingușitor față de toată lumea - așa cum te învață la cursurile dinainte de angajare - ți se garantează faptul că ai să te metamorfozezi într-un super-erou care o suge cu profesionalism. Un fel de Super-Boc, mic la stat, nalt la sfatul pentru client...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu