duminică, 15 martie 2015

Cum scapi de eroarea "vobsub.dll can't be found to get it to work" pe Windows 7 64 biți

Dacă primiți mesajul de eroare privind .dll-urile aplicațiilor VobSub pe sistemul de operare Windows 7 (64 biți), cel mai adesea e vorba de o greșeală de programare... întrucât la instalarea VobSub nu i se oferă acestuia calea corectă în care să caute fișierele .dll.

Treaba se rezolvă simplu: click drepta pe una dintre aplicațiile VobSub (Configure, Joiner sau Cutter), mergeți la tag-ul Shortcut, iar acolo în câmpul Target o să vedeți următoarea cale:

C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe vobsub.dll,Configure (dacă ați mers pe Joiner va fi Joiner la final; la fel și în cazul Cutter).

Calea corectă pentru sistemul Windows 7 64 de biți este:

C:\WINDOWS\SysWOW64\rundll32.exe vobsub.dll,Configure (dacă ați mers pe Joiner va fi Joiner la final; la fel și în cazul Cutter).

Schimbați calea și alegeți Apply. Apoi dați-vă acordul ca sistemul să fie sigur că de acum încolo programul trebuie să caute .dll-ul necesar în direcția indicată.

Dați un click pentru un biscuit (Țara Galilor, bre!)! Și dacă tot v-am ajutat, ajutați-mă și pe mine să devin centaur: click aici și aici. Că-mi dau silința!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu