sâmbătă, 27 iulie 2019

De la Râmaru la „culingus”

E legitim să fii indignat pentru ce s-a întâmplat recent în România. Adică, o adolescentă cu toată viața înainte ar fi putut să fie salvată, dar aparatul birocratic n-a funcționat în direcția salvării ei.

V-am arătat în săptămânile care au trecut - încă găsiți pe blogul ăsta textul însoțit de capturile de ecran - cum un moș pervers încearcă să agațe femeie pe net. Prin intermediul anunțurilor, promițând avantaje materiale sau că o să fie drăguț cu duduile care se lasă vrăjite de farmecul lui.

Nu știu dacă e aceeași persoană, dar anunțurile seducătoare se întorseseră zilele trecute. Poate că bătrânul pervers nu și-a schimbat decât numărul, fiindcă au început să-l asalteze necunoscuții să-i umple frigiderul. E o idee proastă să lași numărul de telefon pe net, mai ales când încarci și poze nud. LOL

Nenea Ion/Ionel operează cu mai multe conturi, doar că folosește același număr de telefon pentru contact (diferit de precedentul):


Aici e discret, nu caută decât o doamnă singură... După care se dă în spectacol total:


Pe lângă faptul că e cam împiedicat tehnologic, boșorogul e și analfabet. Cică oferă „culingus femei gratuit”. Bre, tataie, o mică tură pe goagăl și aflai și matale că i se zice cunilingus! Sau asta e o greșeală intenționată? Tu cauți doar gâsculițe inculte, eventual de la țară? Să nu-mi spui că vrei și matale să le faci felul și să hrănești cei doi câini din curte cu ele??

Știu că nu e frumos să faci glume din astea - mai ales după ce s-a întâmplat - dar bătrânii perverși de pe publi24 candesc a pericol, iar poliția n-o să intre în casa lor decât după ora șase dacă se aud țipete după ce vreo gâză prostuță și nebăgată în seamă se vede măgulită de ideea unui „culingus gratis”. Exact ca musculița ce pică-n pânza de păianjen...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu