miercuri, 10 iulie 2019

Unde se duc femeile independente când se duc...

Citeam pe net cum că lumea vrea să întoarcă principiile care o guvernează. Femeile care fac sex pentru avantaje materiale sau de orice fel nu ar mai trebui stigmatizate. Prostituția dovedește valoarea femeii, nu inferioritatea ei...
De asemenea, experimentele asupra creierului uman au relevat faptul că prima impresie - și primele cuvinte - contează foarte mult în ceea ce privește percepția pe care o vor avea majoritatea oamenilor despre o situație sau persoană. Îmbrăcând cu grijă un mesaj îl faci mai persuasiv.

Iată lecția:

1. cei ce au plasat pe net anunțul de mai sus au folosit ca titlu: „loc de muncă pentru femei independente”. Vrei să fii o femeie independentă? Cine nu vrea??!

2. targetul lor e destul de clar - femeie cu aspirații, dar fără prea mari mijloace financiare... dacă își caută de muncă pe un site de anunțuri gratuite. De asemenea, poate că e și nițel comodă, nu?

3. vrei să fii independentă, tu femeie independentă și fără prea mari mijloace financiare... și poate chiar comodă? Hai la bordel! În Germania!

4. după care înșiră tot felul de avantaje, care au și nu au legătură cu statul de femeie independentă. Oare cât de independent ești dacă pentru a-ți plăti chiria depinzi de cât de atractivă te faci față de sexul opus?

5. și în final plusează: nu ne credeți pe noi? Verificați pe net! Că Google e izvor de adevăr... doar adevăr pur! Soto!

P.S. Îmi amintesc clar cum am auzit prima dată de eleva porno! Era la liceu și dorea să capete independența intrând în industria filmelor pentru adulți! După care a prestat în două chestii mai mult penibile decât interesante și a trebuit să se ascundă sub o piatră de rușine.

P.P.S. Cum poate să încapă în același text femeie independentă și bordel? Simplu: creezi o impresie bună. Ea e o femeie independentă. Își permite să-și plătească la timp chiria într-o țară precum Germania și se descurcă onorabil cu banii care-i rămân. E frumoasă și apreciată de toți bărbații. Nu-i așa că după înșiruirea asta de calități sunteți înclinați să o catalogați drept o femeie împlinită? (Doar că) Lucrează la bordel. Mai contează? Aplicăm efectul de halo... ce mai contează cum câștigă banii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu