miercuri, 5 iunie 2013

Tsonga, temniţă grea

Badigardul lui Tsonga a fost prins cum alerga alaltăieri noapte, călare pe un Maybach, cu o valiză de bani spre Gigel Simion. "La început m-am speriat. Am crezut că e o reglare de conturi... bancare ca în România... dar era amicul Jo. Îmi propunea să joc la dublu... cu el... împotriva lui Roger. Sigur, am refuzat." - a declarat Giles Simon.

Banii au fost sechestraţi de către o instituţie franceză care se ocupă de asta (foarte doritoare să rămână anonimă) pe motiv că premierea pentru apărarea şanselor într-un mod corect în competiţiile sportive reprezintă mită.

Tsonga va fi încarcerat peste 7-8 ani de tergiversare a dosarului când îşi va fi încheiat cariera sportivă şi va fi atât de neinspirat încât să devină europarlamentar şi apoi parlamentar şi să finanţeze partidul de opoziţie aflat la putere, supărându-l astfel pe preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis.

După ce va ieşi de la răcoare, Jo-Wilfried va scrie o carte în care va descrie modul în care a devenit un om credincios - dintr-un ateu păgân - avându-l ca mentor pe Gigi Becali... care i-a fost coleg de celulă.

Lui i se va lua şi titlu câştigat anul acesta la Roland Garros din cauza faptului că a vrut să-i dea cu mingea în cap Lui Federer. Ttitlul îi va reveni atunci lui Nadal... pentru că el este "regele zgurii". În niciun caz pentru că l-ar fi meritat! Anul acesta a dat în semifinale de dracul... avându-l adversar pe Djokovic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu