duminică, 5 august 2012

Novak, în tribună plângea fiul Brăilei... că nu s-a ales președinte CJ!

Dacă Novak Djokovic va fi întrebat vreodată de către Jelena (sau vreo viitoare Jelena) dacă-și dorește un copil... va fi foarte atent la ce răspunde după bronzul olimpic pierdut astăzi în fața lui Del Potro (7-5, 6-4). Căci l-au scos din sărite serenadele „micuților” din tribună, care-și exprimau talentele artistice taman când Nole servea.
 
Frustrările sârbului mi s-au părut îndreptățite pentru că nu există niciun motiv rezonabil pentru care să iei un copil de țâță la un meci de tenis! Acesta nu are maturitatea necesară ca să înțeleagă ce se petrece în iarbă. Persoanele care au adus în tribună adorabilele odoare sunt NESIMȚITE!

Ce-i drept, Del Potro și-a văzut de treabă, a rămas concentrat și nu s-a speriat nici măcar în momentul acela de pe finalul meciului când... în disperarea recuperării break-ului... Djokovic l-a imitat pe atletul Nadal recuperând mingi puse decisiv pentru aproape toți jucătorii planetei!

Novak Djokovic mi se pare că se lasă distras prea ușor de la un meci de lucruri exterioare: un plâns de copil în tribună, un strigăt aiurea al unui arbitru de linie care-i ia din mână un punct ce i se cuvenea, un copil de minge care se mișcă precum melcul, alunecă sau se bâlbâie, un fir de iarbă care s-a încăpățânat să crească strâmb, zgura care alunecă etc...

După ce anul trecut și-a dominat toți rivalii (mai ales pe Nadal), anul acesta nu a reușit nici măcar să-și apere bronzul olimpic.

Iar visul lui Roger Federer a fost spulberat de Murray, care, de pe poziția a patra a clasamentului ATP, a cucerit medalia de aur după două victorii consecutive la Djokovic și apoi la Federer. Cred că elvețianul se va retrage după turneul acesta... A ajuns la o vârstă și visa să cucerească și aurul olimpic. E o mare dezamăgire pentru cel mai mare jucător de tenis din istorie să rateze în felul acesta, chiar atunci când rivalul său „de moarte” (Rafael Nadal) n-a putut să participe la confruntare! Și Andy Murray l-a învins categoric!

P.S. Am convingerea că unul dintre acei prunci care se manifestau zgomotos în tribună... era Diacomatu - fiul orfan al Brăilei - și nu plângea degeaba, ci pentru că nu s-a ales președinte CJ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu