marți, 3 mai 2011

Re... clamă (4) (cred!)


Căutam pe cineva care m-a sunat acum câteva zile şi mi-a vorbit aşa cu: "Băi, ştii cum stă treaba..."; ca un băiat de cartier aşa mă bătea peste piept, ca şi cum avea să-mi spună o mare şmecherie. Era vorba de nişte cursuri... dar măcar omul a spus ceva ce voiam să aud: după astea ei trebuie să-mi găsească şi de lucru în maximum o lună sau aşa ceva. Măcar au finalitate, dar după accetul de la ţară de pe telefon - ştiu că şi mie mi-a zis cineva că vorbesc cu accent - dar tipul m-a izbit în ureche de-a dreptul şi am căutat numele lui pe net... şi cică a fost manager la Promex! Da? Atunci înţeleg de ce nu merg lucrurile!
Mă rog... a trebuit să-l caut la "Incubatorul de afaceri" (ce pompos sună) deşi ei se ocupă de şomeri şi mă rog, probabil dau bani şi terenuri şi alte chestii celor care dau şpagă pentru a le primi să-şi facă afacerile proprii. Ideea e că locaţia se află pe o stradă pe care am găsit într-o vitrină indicaţia de mai sus. Când am văzut-o am crezut că e vreo cramă şi acolo se serveşte vin instant. De parcă-l prepară ca pe milkshake... când de fapt cred că mai exact ne anunţă că e plecat şi se întoarce "imediat"... deşi am eu am trecut pe acolo şi la întoarcere... nu venise încă. "Imediat" ăsta... e subiectiv. Cum se întâmplă în România: vom avea chestii... dar la trecut. Numai bine! :)

2 comentarii:

  1. =)) Lasa ca asta e ok fata de vanzatoarea de la un ex-butic (a fost demolat in perioada aia cu demolarile in masa) care isi punea in geam o foaie cu "Sunt la toaleta. Vin imediat." Asadar pe langa servirea vinului imediat, dadea si locatia... sau ceva asa. =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta a fost bună :)))))))))))))))))))

    Mulţumesc frumos de comentariu! :)

    RăspundețiȘtergere