marți, 10 mai 2011

Guess Who a lansat ieri un clip pentru online


Mie personal îmi place şi textul şi modul cum e regizat. Trompeta aia de la început mă cam seacă, dar merge. Observ că se întâmplă şi la noi ceea ce văd afară: adică se încearcă să se găsească o legătură între ceea ce spune piesa şi ce spune imaginea pe care e pusă. Adică, nu e ceva cu sărituri într-un club... şi nimic altceva. Ce se întâmplă în video-clipul lui Guess Who mi se pare că seamănă cu ceea ce a pus pe scenă cel care a regizat clipul lui Katy Perry - E.T. Şi mai observ ceva: tipul a început să cânte. Nu doar ritmat, ci să cânte. Aşa cum a început să facă pe unele clipuri şi Eminem... E adevărat că faza cu schimbatul ochilor e luată de undeva - dar e bine pusă acolo şi mă bucur că există oameni care gândesc treburile astea. E ideea care mi-a plăcut cel mai mult. Şi faptul că l-a speriat deodată pe originalul Guess Who îţi induce o stare. Aşa mai zic şi eu! Deşi se copiază modelul de afară... totuşi cred că e adaptat bine la ce avem aici, în România. Văd şi eu un strop de originalitate în tot acest ocean de kitsch-uri.

3 comentarii:

  1. Nu l-am vazut, nici nu pot sa-l vad acu si nici n-am auzit melodia, da' descrierea ta m-a facut curioasa... bag si eu un ochi cand ajung acasa. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru comentariu! Chiar merită :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc de comentariu. Clipul merită cu adevărat. Nu acelaşi lucru l-aş putea spune şi despre piesa pentru "mainstream" pe care a lansat-o la o emisiunea a lui CRBL. E un feat cu Marius Moga... pe care acum câţiva ani îl ironiza cu Zekko pe albumul Anonim: "Marius Mo(r)ga te lansează, da' întâi arată-i buca"

    RăspundețiȘtergere