miercuri, 23 martie 2011

Ţineţi-vă... vin mâţele!

Mergeam prin oraş... pe undeva pe unde era liceul unde am învăţat eu carte (ce-mi place să spun aşa) şi ce văd la un geam:


P.S. de obicei oamenii pun la porţi sintagma "câine rău"... deşi mai mereu te sperie un lătrat furios o poartă unde nu există nicio inscripţie şi pare aşa liniştită... dar asta? Recunosc că sunt confuz... ce fel de pisici or fi acolo? din alea ca în reclame?

4 comentarii:

  1. =)))) Foarte tare! Trebuie sa-mi iau si eu un semn d'asta pentru ca e valabil si la mine! Pisica mea poate tine locul unui caine de paza in mod clar. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Yammmy...
    Este destul de important semnul...Te atentioneaza! Daca intri la nana mea in casa si mirosi a alta pisica....Te-ai ras la bot:))))
    Are o pisica birmaneza corcitura cu siameza:))) Are 15 ani...mititica:D...Si e foarte rea.
    O data a fost inchisa din greseala in sifonier, unde mai pui k toate hainele erau franjuri iar knd nanu meu a deschis usa, i-a sarit la gat!:))))Criminala:))) A fost la spital, nu a fost nimic grav. La nana mea la fel, dar a apucat sa bage mana, pentru k a venit acasa cu o pisica mica si i a luat apararea. E nebuna pisica. Eu am inchis o o data in baie:))) Ca miroseam a caine...Ma mirosit si marait..pffff...si nu numai o data...acum k a mai imbatranit numai face rau...Dar knd era prin ani tineretii...prapad facea:))) Acum e mai babuta...dar o cam arde pe catelusa:))) Ii mai trage kte o laba asa cand trece pe langa ea. Nana mea e nebuna...dar nebuna...Are la animale in fata blocului, in curte..pfff...Te sperii:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine!... am priceput. Eu aveam o pisicuţă destul de rea când era mică, acum când s-a mărit... a devenit mai sociabilă - cel puţin cu mine, dar când era pui... nu-mi plăcea să mă joc cu ea pentru că mă umplea de zgârieturi. Deci pot să cred.... Dar patrulată?.... bine :))))))))))))))

    O zi faină! mulţumesc pentru semn! :) şi pentru explicaţie... dacă vin vreodată la tine să ştiu să mă joc cu pisica mea înainte, să nu aduc pisica mea la tine, să nu am de-a face cu câinii înainte şi... (cel mai important) să mă ţin departe de pisica ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)))))))))))))))))))))))))

    Mulţumesc! :)

    RăspundețiȘtergere