sâmbătă, 25 octombrie 2014

Vite sunteţi voi, bă!

Acu’ v’o câteva zile, când bântuiam netul încercând să găsesc ceva de citit pe ziarul gandul.info, am văzut în capul paginii o reclamă care înfăţişa două vite discutând despre mersul la vot. N-am avut inspiraţia pe moment să fac un printscreen (aşa ca să fie prezentă şi dovada), dar mă puteţi crede pe cuvânt că acolo vorbeau două vite – una lăudându-se că nu se duce la vot, iar cealaltă, la rândul ei, mugea satisfăcută aprobând gestul întrucât nici dânsa n-o să-şi facă apariţia în cabina de ştampilare. Plm, în conformitate cu isteţul care a avut ideea... noi cei care nu ne prezentăm la vot (întrucât nu avem cu cine vota) am fi o cireadă de bovine... vite imbecile, cornute incompetente, care nu înţeleg importanţa momentului!

În plus, site-ul cu pricina are un fel de campanie denumită „voteşti”, care să determine indivizii ieşiţi recent din braţele adolescenţei să meargă să-şi exprime opţiunea electorală activ. Că aşa se schimbă lumea. Se răstoarnă valorile sau ceva de genul. Şi ca mesajul lor să prindă la puţoi internauţi au chemat întru susţinere toată floarea cea vestită a muzicii româneşti alături de alte vedete: Alexandra Stan (şi Bran), Puia, Mihai Găinuşă etc.

Ce pervers a fost deşteptul care a venit cu idee: pe faţă mesajul este du-te la vot, iar subliminal ţi se spune stai în pula mea acasă! Ca târfele pasiv agresive care se poartă frumos doar ca să scape de prost!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu