miercuri, 29 ianuarie 2014

Bă, ejnebun?!

Era v'o 2:55 când am pornit TV-ul şi am început să schimb posturile să caut ceva care merită urmărit. Insomnia! Şi la un moment dat nimeresc pe National Geographic unde era un documentar despre satanişti. Bă, ejnebun... îmi zic! După Extratereştri Antici (ăsta era/este la History Channel)... satanişti. Ce urmează? Nici documentarele nu mai sunt ce au fost!

Interesant este că am nimerit o secvenţă în care sataniştii se plângeau că sunt percepuţi incorect. Adicătelea, ei nu omoară oameni şi pisici. Asta e chiar ridicol. După care aceeaşi oameni spun că dânşii încearcă să rezolve problemele pe căi obişnuite. Dar dacă nu merge... fac nişte ritualuri satanice (cu lumânări şi incantaţii şi hârtii şi simboluri şi magie) ca spiritele iadului să se răzbune pe cei care le-au făcut rău lor. Carevasăzică, ei nu fac rău, ci apelează la interpuşi ca să le facă treaba... Mai vede cineva contradicţia?

P.S. E adevărat că apoi (după vreo cinci minute) a fost o emisiune (foarte mişto) pe care o mai văzusem despre mintea umană şi complexitatea ei. Sau cum poate fi păcălită ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu