marți, 22 martie 2016

Subtitrare - Review - S2 E1 - Brawl, Blackmail, Gloryhole

Subtitrare Review, Subtitrare Review S2 E1, Subtitrare Review S2 Ep1, Subtitrare Review S02 Ep01,  subtitrare Review - Brawl, Blackmail, Gloryhole, subtitrare Review - 02x01, Subtitrare Review with Forrest MacNeil - s2 e1, Subtitrare Review with Forrest MacNeil - s02 ep1, Subtitrare Review with Forrest MacNeil - s02 ep01, Subtitrare Review with Forrest MacNeil - s02 ep01 download.

- Forrest, era s-o mierlești de-a binelea! Nu crezi că ar trebui să o lași mai moale cu emisiunea asta?

- Din contră, am avut timp să meditez la scopul existenței mele cât timp am fost în comă. Și, cu siguranță, scopul existenței mele e să fac cele mai absurde chestii pe care mi le cer telespectatorii! Oh, da. Eu chiar trăiesc în locul lor. Oamenii în general sunt reduși mintal. Nu înțeleg că o chestie care pare nasoală... chiar este nasoală. E nevoie de unul devotat ca mine să le arate unde greșesc! LOL Ah, să nu uit! Trebuie să arat că până și cele mai banale chestii pot fi periculoase! Oh, da!
____________________________________________________________

Știi, Forrest, eu lucrez ca psiholog pentru copii și vreau să-mi suplimentez veniturile, dar nu cunosc în amănunt consecințele unui șantaj. Mă ajuți să le înțeleg mai bine?! LOL
____________________________________________________________

- Hei, mamă. Am împușcat pe cineva... Da, se întâmplă din nou! Ce să-i faci?! M-am panicat. Ah, nu! Nimic. Nu era decât un nebun de la o emisiune de telviziune... Ce? M-a pocnit de pomană... Nu! Nu puteam să-l pocnesc și eu! Doar țin pistolul la mine... Ah, nu! Pișpirel tipul pe lângă mine... Tocilar, gen! Îl făceam la gabarit și la halit clătite în viteză pe micuț!

Ce? Ah, nu... nimic! Îl las mai târziu să intre la gaură! Da! Nu te pui cu preferințele sexuale ale omului!

____________________________________________________________

- Găsesc și eu niște sex anonim pe net?

- Credeam că pentru asta s-a inventat internetul... LOL.
____________________________________________________________

- Deci, Forrest. Nu ai decoperit-o pe fata de după perete, nu?

- Nup!

- Am o presimțire că nici n-ai să dai vreodată de ea... (fiindcă nu e femeie...)
____________________________________________________________

- Eh, o chema Lynn. Studentă în anul al doilea... Chiar părea genul de persoană drăgălașă care suge orice iese din perete! LOL
____________________________________________________________

În lumea asta există două tipuri de găuri. Unele care îți oferă plăcere și celelalte care nu-ți oferă plăcere...

Descărcați subtitrarea în limba română pentru episodul 1 al seriei a doua în versiunea:

review.s02e01.hdtv.x264-mtg

luni, 14 martie 2016

Perinița, faza pe învățătoare

Din capul locului trebuie să mărturisesc că nu citesc constant (mai bine zis aproape deloc) blogul lui Cetin aka Arhi... și nu fiindcă ar rima cu cretin.

Am făcut o excepție în dimineața asta. Omu' (oare?) însă nu are lucruri importante de comunicat. Exemplu: textul legat de învățătoarea care striga aiurea la copii.

Hm, hai să mă indignez într-un text plin de truisme. Am citit o știre pe net și e cazul să mă declar împotriva unei chestii pe care toți oamenii civilizați ar considera-o nașpa:

1. da, poți traumatiza copiii dacă te comporți inadecvat cu ei - toate desenele animate în care apar elevi conțin câte un personaj profesor care terorizează învățăceii și, judecât după reacțiile lor, aceștia nu se simt prea bine; chiar nu e nevoie să citesc un text scurt care să mă înștiințeze cine e personajul negativ în situația asta.

2. oh, da-da-da... chiar e greșit să-l înveți pe copil că viața e numai lapte și miere... fiindcă viața e complicată; dar... știm și noi asta. Chiar nu e nevoie de un text scurt ca să ne reamintim ceva ce știm deja cu toții.

Uitându-mă însă la mesajele de la subsolul textului am dat peste:

Dacă asta e o glumă, atunci ar putea să fie considerată glumă și următoarea scenă: eu angajând niște canibali ca să-l sperie până la spitalizare pe Cetin. Gen: cu măr în gură, legat de un fel de rotisor la o distanță apreciabilă de focul (cât să nu-l pârlească de tot) în jurul căruia canibalii să danseze sălbatic și să facă glume porcoase cu halit de porci (știu, m-am uitat la desenele animate greșite când eram mic). Oricum nu ne spune nimic nou despre lume și viață. Când doctorii or să-l elibereze sigur că n-o să aibă chef să depună plângere! :)

P.S. O învățătoare fără talent e inofensivă. Să faci poante virile cu ea e ca și cum te-ai lăuda că l-ai urechia pe Batman ca pe un țânc dacă ar exista printre noi. Mă aștept ca mâine Cetin să scrie că s-ar duce să urmărească o bătrână reumatică vreo săptămână ca să-i știe programul de mers la alimentară fiindcă i-a luat-o înainte la coadă la medicul de familie. Și toate astea ca să o prindă singură pe babă și să-i fută un șut în cur ca să se răzbune.

duminică, 13 martie 2016

Șah fără discernământ!

Cum să bați calculatorul la șah în programul de jucat șah de pe sistemul de operare Ubuntu 14.04 făcând de fiecare dată aproape aceleași mutări:


Bineînțeles că schema are punctele ei slabe, dar programul refuză până la un anumit punct să ia alte decizii. Iar eu, după ce îmi creez un avantaj (în cazul de față scăpând de un cal al adversarului și de doi pioni), aplic un principiu pe care l-am învățat de la unchiul meu - cel care mi-a arătat cum se joacă șah într-un mod inteligent: accept orice fel de schimb de piese care îmi este în avantaj. Chiar și pierzând niște pioni în anumite clipe, în ideea că am deja doi în plus!

După care fac curat pe tabla de joc. Și-mi înconjor regele cu trei pioni și un nebun! Situație în care, orice adversar aș avea, cu un singur turn/o singură tură pe tablă nu are ce să-mi facă.

Interzic regelui advers să se deplaseze prea mult spre dreapta mea sau spre mine - plasând turnul/tura într-o poziție strategică, apărându-l/o cu un pion - după care cu pionii rămași liberi încerc să ajung pe ultima linie astfel încât să-i transform în piese mai importante! Cu un turn/o tură și o regină este destul de ușor să dai șah-mat! :) LOL

luni, 7 martie 2016

Poliția RCA se scumpește fără oprire!

Sau cel puțin așa ne informează titlul de la Observatorul Antena 1: 


Avem de-a face cu o bijuterie jurnalistică în sine! O alarmă hiperbolizată care tinde către infinit. N-are oprire. Se extinde precum universul!

În definitiv, dacă avem „poliția glumelor” și chiar „poliția muzicii”, de ce nu am avea și o monstruozitate asemănătoare cu bila aia gelatinoasă din Creepy Crawlers, care creștea înfulecând lumea, numită poliția asigurărilor?! LOL.

P.S. de regulă lumea are probleme cu i-urile de la finalul verbelor. Nu am crezut că va exista cineva care să aibă probleme cu i-urile în interiorul substantivelor! LOL

P.P.S. ciudat e faptul că femeia de cuvânta pe fundalul imaginilor vorbea de polița RCA... Măcar de s-ar fi sincronizat în bâlbe!

vineri, 4 martie 2016

Bianca Geica este aproape în întregime inteligentă!

Mă, voi când auziți pe cineva folosind expresia „aproape în întregime” nu bănuiți că se vorbește despre ceva care bate măcar spre 70-80%?!!

Să luăm versurile viitorului mare hit Inna, Bad Boys:

- 40 de versuri în total;

- 12 versuri în franceză.

12*100/40 = 30%.

Prin urmare, nici măcar jumătate din „cântec” nu are versuri în franceză!

Știu, aveți alte griji pe cap! Unele dintre ele chiar crunte (mor copii și nu sunteți foarte convinși care-i cauza).

Dar la fel de toxică precum e bacteria E. coli poate fi lipsa gândirii la câinii/cățelele de pază ale democrației. Editorii de conținut online de azi vor fi cei care pot forma opinia publică de mâine! Și dacă ăștia nu gândesc, ci doar tastează... să nu se mire nimeni de ce situația stagnează.

Ca să o ajutăm pe doamna/domnișoara Bianca Geica să înțeleagă ce înseamnă un cântec aproape în întregime cântat în franceză îi vom oferi un exemplu concret: