vineri, 15 ianuarie 2016

No gay's land

Doar ce am ascultat emisiunea „Avocatul diavolului” (tandemul Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu) - prima ediție de anul ăsta - și am aflat faptul că BOR susține o inițiativă de organizare a unui referendum pentru modificarea Constituției. Cică să scrie negru pe alb și acolo că instituția căsătoriei trebuie să fie compusă exclusiv dintr-un bărbat și o femeie. Nu e o chestie între soți. Adică, soți e impersonal. Femeie + Bărbat = Căsătorie. Altceva e nașpa.

Dezbaterea a fost interesantă (deși domnul Popescu... nu prea respectă regulile jocului),  pe alocuri chiar amuzantă. Două abordări mi s-au părut de luat în seamă:

1. dacă rodul familiei este să producă plozi - iar familia de homosexuali nu are cum să-i producă în mod natural - atunci de ce să li se permită să se căsătorească unor oameni cu imposiblitatea (din cauze fiziologice) de a procrea?! Dacă li se interzice prin Constituție persoanelor gay să se căsătoreacă fiindcă ei nu produc copii, atunci tuturor celor care nu oferă urmași societății să nu li se mai permită să se căsătorească. Sunt inutili lumii întregi din acest punct de vedere. Deștept punct de vedere!

2. acțiunea asta are iz politic: 2016 e an electoral. BOR strânge semnăturile alea în șase luni și chiar determină Parlamentul să aprobe referendumul. Vorbind ipotetic... la cât de homofobă e țara asta oare acțiunea BOR n-ar putea fi o trambulină electorală? Pe sistemul: știți că partidul cutare are un membru suspect că ar fi gay?! Sau șopârle din astea...

În ceea ce mă privește: n-aș semna pentru încurajarea acțiunii BOR. Și nici nu m-aș duce să votez în favoarea modificării Constituției. Fiindcă e stupid pentru secolul ăsta! Dar... democrația înseamnă voința poporului majoritar. Dacă poporul ăsta decide că e bine s-o apuce pe calea homofobiei... atunci bine! Așa să fie! Așa să ne-ajute D-zeu! Dacă lumea din țara românească vrea ca BOR să aibă un rol determinant la nivel politic atunci: facă-se voia poporului!!!! Dacă lumea vrea desființarea Parlamentului, atunci: facă-se voia poporului! Dacă lumea vrea în fruntea ei un fost turnător la Secu', actualmente lider BOR, atunci facă-se voia poporului! Ce să ne mai împiedicăm de principiul egalității?! Bă, noi suntem un stat creștin ortodox, mânceacas! Așa că ciocu' mic și citiți legile sacre de acum mii de ani, că jar mâncați! Pușcărie cu apă și pâine pentru toți cei care gândesc altfel decât scrie în cartea sfântă! Vreți libertate, păcătoșilor? Îndreptați-vă și veți avea libertate întru Cristosu' mamii voastre de libertini! Bă, nenorociților: cum, plm, să vă tot țineți de capul lui Remus Cernea să propună legi pentru egalitate?! Aici e țara în care lumea se uită în gura omului duhovnicesc Gheorghe Becali, aici se sfințesc mașinile și bărbații gay sunt poponari și bulangii. Homalăi. De aia a murit Isus pe cruce, ca ăștia de se erijează în reprezentanții lui pe Pământ să îngrădească niște drepturi fundamentale ale omului civilizat. Fiindcă ăsta nu e un stat civilizat! S-a înțeles?!

În viitorul stat - în care oamenii nu se vor mai teme că pruncii lor vor învăța lucruri nelegiuite (gen: Adam cu Adam...) - artistul numărul unu promovat de toate radiourile creștine nu va mai fi Smiley, ci DaniiB. Oh, da... ăla care prizează Hristos! Cel mai bun drog de pe planetă! Te scapă de orice inhibiții!


P.S. Cedry2k și Dragonu' AK 47 dați-vă pumni în dinți! În tinerețe n-ați prizat ce trebuie. Serios. Omul are și gagică pe refren...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu