sâmbătă, 12 decembrie 2015

cum să videochat

cum s-ar zice... acum și pentru băieței - nu doar pentru fetițe - moșul vine cu o ofertă de nerefuzat. o slujbă pe care o poți face de acasă:


nu trebuie decât să-ți creezi un cont - ca pe facebook - și gata. ești ca și angajat. LOL. întrebare: având în vedere că ți se garantează posibilitatea de a bloca IP-urile din România... ce facem în situațiile în care ești înregistrat/ă făcând porn-videochat pe site-ul cu pricina și ajungi superstar pe site-urile specializate?! și, fiindcă suntem peste tot acasă (porțile ni se deschid la meciurile Simonei Halep), de unde știi că ăla/aia care solicită servicii pe site-ul cu pricina nu e din România?! doar fiindcă n-are IP din România?!

internețul is never safe. yep, ai citit bini di tăt. site-ul cu pricina nu-ți promite decât că IP-urile românești nu-s permise pentru accesarea contului tău dacă decizi așa. dar nu îți garantează că vecinul plecat la muncă în Portugalia nu poate să te găsească - întâmplător - pe chat și nu decide să facă și o înregistrare cu un progrămel de tipul Simple Screen Recorder ca să vadă și dorel - pretenul lui din sat cu care vrea să iasă la bere. că doar nu face discriminare pe criterii entinice internețul.

vecinul plecat la muncă în Potugalia: o știi pe aia care zice că face facultatea la distanță și stă în casă ca să învețe?!

dorel: bună, gagica!

vecinul plecat la muncă în Potugalia: s-o vezi când geme...

dorel: nu-i bagaboantă... am încercat.

vecinul plecat la muncă în Potugalia: e mai ieftină decât crezi!

dorel: bă, îți spun! nu e centuristă. toată ziua învață.

vecinul plecat la muncă în Potugalia: învață să-și bage degetul cât mai adânc...

dorel: treaba ei. tu nu dai din când în când o gheară... care la vremea ei... face cât o mie... de cuvinte!

vecinul plecat la muncă în Potugalia: da' mă, dau. dar nu pe net. ia d-acia de te uită pe smartphone ce pizdă păroasă are studenta ta cuminte.

P.S. sceneta de mai sus e doar una imaginară. nu are nicio legătură cu lumea reală... de fapt discuția dintre cei doi ar fi trebuit să înceapă direct cu: bă, să ți-o arat pe Bianca cum se freacă nebuna. am și înregistrat-o. am urcat filmul și pe net cu numele Bianca din Frecăței face videochat ca o târfă de rând... are jdemii de vizualizări. cum dreacu' de nu-l știi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu