sâmbătă, 26 decembrie 2015

cum să videochat - se întoarce...

Hai mă, că-mi făceam griji de pomană că nu ating 500 de postări anul ăsta. Adică, mă înecam ca țiganu' la mal. Dar site-ul bestjobs e o încântare. Chiar și a doua zi de Crăciun.

Se pare că ăia de au pus anunțul de care m-am legat acum câteva zile... îmi citesc blogu' și au recidivat. Ce prost sunt eu: auzi, poți de fapt să blochezi nu doar IP-urile din România, ci și pe cele din țările în care s-a dus vecinul la cules de mure!

Doar că eu repet: internețul is never safe! De unde, plm, știi tu că de fapt georgel s-a dus în Spania?! Dacă tu stai tot timpul în casă ca să faci videochat ca să-ți permiți o casă și un trai decent „în câțiva ani” (casă - ca să dulce - ca să)?!

În plus, poate că tu știi despre georgel că s-a cărat în Spania, dar de acolo omu' a emigrat în Dubai fiindcă a dat lovitura după un an la cules zmeură! Degeaba blochezi IP-urile din Spania. Fiindcă se poate ca georgel să te vadă din Dubai!

Sau... așa cum am mai spus... cineva te poate înregistra - exemplu: Simple Screen Recorder - iar clipul poate fi încărcat pe site-urile de specialitate. Înregistrarea cu pricina poa' să zacă pe net ani de zile fără știrea ta. Apoi, te măriți, te angajezi sau eu mai știu ce... iar cineva (din anturajul tău) caută pe site-urile cu pricina material pentru joco del mano. Și poate s-a săturat de pornoistele profi - care mimează grav și ostentativ plăcerea - și vrea ceva mai autentic... deci caută la categoria videochat. Dă peste isprăvile tale din tinerețe... Mă, aia nu-i bianca?! Și mai adună câțiva martori ca să fie și el sigur! Cuz u know. Internețul is never safe. It is 4ever! Like love... LOL. Și te ia la întrebări!

Mai ia în calcul că după căsătorie s-ar putea să apară copii. Și... un filmuleț cu isprăvi din viața grea de studentă... zace pe net ani de zile... neștiut de nimeni. Iar fiica/fiul tău... din curiozitate perversă descoperă capodopera. Bă, aia seamănă cu mama soto! Cuz internețul is never safe! It is 4ever. Like love...

Dar astea sunt probleme pe termen lung. Sigur că se poate să ai noroc și nimeni să nu afle nimic. Nu vreau să descurajez fetele și băieții (băjeții - cum s-ar exprima Cedry2k) care au de gând să-și încerce norocul mizând pe o slujbă care nu implică munca. În definitiv, nimănui nu-i place să tragă din greu pe salariul minim pe economie.

Ce-mi place la acest nou anunț e faptul că amintește de salariu: el vine de două ori pe lună întocmai ca o leafă obișnuită! Deci trebuie că te simți ca oricare alt angajat. Ești în rândul lumii. Lipsește doar mențiunea bonurilor de masă!

Limba română nu ți-o cere nimeni! Doar engleza conversațională. Adică, oh, so good. Yes, love it in my pussy... yeeeeeeeees! oh... ah... great. not in my ass... no... LOL. Dar ne mai luăm de la o cratimă trântită aiurea? Doar lupii ne dă în fiecare zi târcoale. E inspirată de folclor, neicușorule... adicătelea, ce să mai facem acordul?! Așa cânta Burebista... așa cântăm și noi. Autentic. Româna aia arhaică. Fiindcă noi vrem să ne redescoperim valorile dacice, dom'ne! Și ia! Să purtăm ie și ițari pe stradă! Da, că tot sunt la modă pantalonii mulați de ambele sexe. Cea mai faină explicație pentru această alegere nefericită: lup singur... lupii... e de fapt haită... deci haita ne dă... doar că textul nu spune: că ne dă haita târcoale!!! LOL. Bravo, oaie! Cum le știi tu pe toate! Ești mai deștept decât tine însuți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu