duminică, 12 iulie 2015

well, that's amazing, right?

I can't believe it! That is incredible! Taylor Swift's hit "Black Space" become the fastest ever to reach 1 billion views on VEVO. That's amazing, right?!
LOL. Degeaba le scrie un cititor în josul paginii: Băăă, nu e black space... e blank... plm, cine mai are vreme de astfel de detalii?
Înțeleg că rockerul (Marian Coman) nu mai este redactor șef, prin urmare liber la manele. Sigur că fiecare are dreptul să asculte ce-i place, dar nici să dai un search pe google să afli care e de fapt titlul unui banal cântec care rulează destul de des pe posturile de muzică din românia nu este posibil?!
Să fi fost Cristina (Dosuleanu) sau Alina (Mihai)?! Sau poate Rodica (Perianu)?! Oricine s-a îndeletnicit cu publicarea acestui text n-a avut bunul simț să-și soată la lumină identitatea. Bănuim, bazându-ne pe experiențe anterioare, că Rodica ar fi vinovată... dar nu putem băga mâna în foc. Ceea ce este clar este faptul că autorul textului este un copiator mai prost decât însuși cel mai mare plagiator al națiunii, Victor Viorel Ponta... de mână cu Laura Codruța Kovesi, Ioan Mang și interesul național, Găbiță Oprea! Fiindcă a luat și greșelile de la predecesor!

P.S. Oh, da! De fapt, greșeala este una intenționată ca să aducă trafic pe site-ul ăsta de știri importante! Marketing. Ca prostia, care este absolut intenționată.

P.P.S. Uite-l, bă... se dă el deștept! Poate... o fac de oaie de multe ori, dar eu știu să dau search pe google! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu