vineri, 10 iulie 2015

Ce proști sunteți!

Nu mă interesează dacă statul român vrea să facă o moschee imensă pentru islamiști aici. Sigur, banii (fie că sunt de la statul român fie că-s ai turcilor) se puteau cheltui pentru lucruri mai utile... dar oricum cei din România ajung în brațele nehaliților care consideră că trebuie să arate cu orice preț cât de tare s-a schimbat statutul lor social de când s-au infiltrat printre ăia din gașca lui fură-tot.

Aud tot soiul de păreri alarmiste: oh, vai, dar dacă or să ne omoare pe toți într-o stație de metrou? Plm, frate. Statul român le crează loc de întâlnire și uneltire - dacă e să-i luăm în seamă pe alarmiști! - islamiștilor. Cum să te detonezi în țara în care ți s-a pus pe tavă un loc în care poți să plănuiști distrugerea americanilor în voie?! E ca și cum ai vrea control la domiciu la fiecare 24 de ore! Nu poți să mai ai o viață intimă.

Or tocmai atitudinile astea ostile față de suflarea musulmană sunt total inadecvate. Căci ațâță inutil spiritele într-un stat în care se zice că domnește prezumția de nevinovăție. Cei care vor veni aici - în cazul în care se va concretiza proiectul moscheei/ii - or să știe că de fapt pășesc pe un teren neprietenos. Dacă toată lumea și-ar ține gura și s-ar respecta dreptul omului la prezumția de nevinovăție... musulmanii ar veni aici cu drag și ar considera România stat prieten. Or fi ei membri NATO - dar sunt tratați ca vasali - și ne-au ridicat un lăcaș pentru a-l venera pe Allah! ar zice.

Dacă ar fi să mă gândesc oleacă aș putea să bănueisc faptul că licuriciul n-a fost deloc încântat auzind ce decizie nu prea înțeleaptă a luat guvernul unei țări membre NATO. Nu convine ălora de le suntem noi subalterni să le aducem dușmanii în casă... sau măcar pe lângă ea. De asta s-a pornit aparatul de combătut moscheea. Aparat care e menit tocmai să agite spiritele!

Dacă îi primeam doar cu moscheea gata, musulmanii ne-ar fi putut lua drept amici. Acum sigur le-am dat ideea că noi ar cam trebui să crăpăm într-un atentat, fiindcă asta pare că ne-ar face bine. Ne-am confirma niște temeri nejustificate! Cât de deștepți suntem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu