miercuri, 22 aprilie 2015

Șocant! N-o să-ți vină să crezi! Cei de la gandul.info doar se prefac că sunt jurniliști. Dă click aici ca să afli ce sunt ei de fapt...

V-am spus că mai arunc uneori câte un ochi pe gandul.info fiindcă acolo scrie Cristian Tudor Popescu. Care pretinde uneori în intervențiile sale că site-ul încearcă să-și facă meseria corect, chiar și în condițiile grele prin care trece presa în zilele acestea. „Noi aici la gândul...”. Doar că... atunci când te apuci să dai și tu click pe titlurile bombastice și alarmiste ale site-ului, constanți că ai fost înșelat. Căci colegii domnului Cristian Tudor Popescu nu sunt niște jurnaliști - cum pretinde dânsul - ci doar niște inși care vânează click-uri:


Dând click pe titlul ăsta, care m-a făcut să cred că Serena Williams o fi fost depistată pozitiv la vreun test antidoping și i s-au retras punctele câștigate anul trecut sau vreo altă catastrofă în sport... am ajuns pe pagina prosport.ro:


unde singura referire la Serena era următoarea: Simona Halep o poate depăși pe Serena, dar depinde doar de ea! Trebuia un titlu alarmist pentru o astfel de banalitate?! Trebuia. Fiindcă dacă nu generăm un număr suficient de mare de click-uri, nu halim biscuiți luna asta! :)

P.S. Soția lui Forrest MacNeil nu știe cu ce ocupă soțul ei?! Adică, nu-l întreabă când vine acasă: „Dragule, cum a fost ziua ta? Ce ai mai făcut la muncă? Scârba aia de A.J. n-a fost dată afară?”... chestii din astea de soție... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu