marți, 3 martie 2015

Subtitrare - Black Mirror - White Christmas - Sezonul 3 - Episodul 1

Subtitrare - Black Mirror - White Christmas - Sezonul 3 - Episodul 1, Subtitrare, Black Mirror, Sezonul 3, Episodul 1, Black Mirror - White Christmas subtitrare, subtitrare black mirror white christmas, subtitrare black mirror sezonul 3 episodul 1, subtitrare black mirror season 3.

Subtitrare pentru versiunea:
black.mirror.s02.special.white.christmas.hdtv.x264-river

Sau cel mai bine descărcați-o de pe dropbox varianta mai ușor de accesat (chiar de-ți sugerează să creezi un cont la ei... te lasă să descarci fișierul după ce ai închis fereastra cu pricina. Cei de la 4shared.com... nu sunt la fel de îngăduitori. Ori ai un cont pe un site de socializare important, ori ai cont pe site-ul lor. Altfel, nu pupi fișierul! Nu e vina mea!)

Nu este nimic mai atractiv ca un outsider!

Prețul progresului, presupun. Cu toții avem implantați Ochii Zed, o chestie marfă. Până se întâmplă o chestie din asta (să fii blocat de către cineva). Atunci totul devine de căcat!

90% din seducție constă de fapt în a ști să asculți. Sau să ai o față care să arate că-ți pasă. Și asta merge...

Trecuseră așa mult timp de când nu o mai văzusem, că nu-mi puteam închipui altceva decât o umbră în locul în care se afla. Dar faptul că puteam vedea totuși ceva, era mai bine decât dacă nu aș fi putut vedea absolut nimic. Știu că sună stupid, dar așa era...

Felicitări pentru mărturie, Joe. Acum poți să rămâi tăcut precum un mormânt. Nu mai contează! Oricum a vorbit copia ta digitală. Deci te putem condamna pe baza acelor declarații. Prețul progresului, presupun.

Nu făceam decât să-mi ofer serviciile de îndrumare a tinerilor singuri. Ceea ce e ilegal! Deci rămâi în registrul cu persoane dubioase și toți văd o mare pată roși umblând pe stradă în locul tău! Prețul progresului, presupun. Dar privește partea plină: ești liber. Ne ținem de cuvânt. L-ai făcut pe Joe, noi te facem pe tine. Toată lumea e fericită.

Am setata ca lui un minut să i se pară 1000 de ani. Vrei să-l opresc? Oh, nu! Lasă-l să retrăiască la infinit Crăciunul. Doar e o sărbătoare frumoasă, nu? E doar un cod. Să-l fut! Prețul progresului, presupun.

2 comentarii:

  1. si cum se descarca subtitrarea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am urcat-o pe dropbox. dacă ai cont de fb - și sigur ai - poți foarte simplu să descarci și de pe 4shared.com... dar site-ul ăsta a devenit oarecum neprietenos. niște scârbe de oameni îl conduc dacă nu te mai lasă să descarci un conținut făcut public decât în cazul în care ai un cont la ei.,,,

      Ștergere