joi, 17 iulie 2014

Cum să dezactivezi o extraopţiune pe Cosmote

Bun. Cum spuneam. Nu sunt aici ca să explic importanţa şi eficienţa reverului cu două mâini în badminton, ci cum scapi de o extraopţiune pe care nu mai vrei să o foloseşti.

Cei de la Cosmote au o atitudine cam perversă faţă de clienţi. În plm, dacă vrei să activezi o extraopţiune atunci nu trebuie decât să dai un sms sau să apelezi un număr şi Voila! Ai extraopţiunea. Dacă vrei să o dezactivezi nu se face să dai acelaşi sms cu textul dezactivare la un număr prestabilit. NU! Cum să fie aşa de simplu...

Trebuie să iei legătura cu un operator Cosmote care să înregistreze cererea matale. Şi cum faci asta?

1. apelezi serviciul de relaţii cu clienţii 1234.

2. Aştepţi să-ţi spună vocea de gagică sexy "Bine aţi venit la Cosmote" de parcă până atunci ai fi fost plecat din reţea şi apeşi simultan 1 - pentru limba română, urmat de 3 - pentru a avea parte de detalii privind ofertele pentru extraopţiuni (aici doar bănuiesc că nu am fost prea atent) şi apoi 0... pentru a lua legătura cu un operator Cosmote.

3. Aştepţi şi tu ceva vreme, timp în care ţi se spune că apelul e înregistrat ca să-şi îmbunătăţească ei serviciile (secrete) şi că reţeaua e momentan ocupată de alţi pripaşi - sau e la cafea gagica de pe recepţie sau se uită la porn (cine poate să ştie... face chiar sex)... după care în final (la mine a durat cam jumătate de minut) intră tipa să te întrebe ce pofteşti.

4. Îi spui că vrei să scapi de extraopţiune. Ea te pune să aştepţi ca să verifice ceva... Ah, şi te întreabă cu cine are de-a face. Asta e şi o metodă de a afla cine se află în spatele unui număr de telefon. Numai că nu mi-a cerut CNP-ul... şi eram deja înregistrat deja - am înţeles conform legii. Perversă metodă! Şi să mai ai încredere în extraopţiuni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu