luni, 21 aprilie 2014

Monica Tatoiu şi circulaţia auto, baba şi televiziunea

Seara trecută la România TV era invitată Monica Tatoiu. Dânsa are un discurs de starletă porno cu multe principii; adică politicienii fură pentru că şi electorii fură, mama lor de hoţi!

Şi era indignată pentru că nu ştiu ce post - nu am rămas prea mult să ascult - a dat în noaptea de dinaintea Paştelui un film cu homosexuali! Teoria femeii pe care Vadim o supranumea într-un pamflet Tonica Mamoiu era: trebuie să existe peste tot o limită. Şi în televiziune aşa cum există limită de viteză pe stradă! Serios?!

Dacă aş fi fost în studio i-aş fi explicat - sunt sigur că fără succes - că limita de viteză de pe stradă este pusă acolo pentru că dacă ar exista descreieraţi care să apese pedala prea tare - pentru că aşa se simt ei liberi - există şanse mai mari să piardă controlul autovehiculului şi să pună în pericol atât viaţa proprie cât mai ales a celorlalţi participanţi la trafic! Dacă toţi ar alega cu maşinile pe stradă aşa cum vor... s-ar putea petrece nasoale.

La televizor... nu putem să dăm numai ce vrea biserica. Apoi, pe copilul dvs., doamna Tatoiu, aşa influenţabil cum îl ştiţi... ar trebui să-l educaţi dvs. Telvizorul nu educă! Există posibilitatea să schimbe postul dacă se simte oripilat de ceva anume. Eu, spre exemplu, nu m-am uitat la filmul respectiv şi nici nu m-aş uita pentru că nu mă interesează! Nici măcar nu ştiu despre ce film e vorba :)))...

Şi copilul ăla aşa de influenţabil dacă are acces la un computer cu net... ar putea să dea de lucruri mult mai clare! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu