duminică, 2 iunie 2013

Victoria Azarenka va fi sirenă la ambulanţă

1. Servicul de Ambulanţă a anunţat ieri că s-a hotărât să pună ţignalul Victoriei Azarenka ca alarmă la maşinile din dotare. "Cred că e o idee bună. Aşa părem şi mai umani noi cei care încercăm să ajungem la oameni în timp util pentru a-i salva. În plus, şoferii se vor da mai degrabă din calea noastră... că doar zbiară o femei." - ne-a declarat ieri Dr. Haos, retrogradat şofer pe ambulanţă din cauza consumului excesiv de analgezice. "Recunoaştem că a fost o decizie grea, dar consider că a fost cea corectă. Maria Sharapova nu se califica întrucât n-o ajută timbrul scheunatului." - a adăugat managerul de la Servicul de Ambulanţă.

2. Jurnaliştii români au decis tot ieri (de ziua copilului) să-l invite la un workshop în România pe John Isner ca să-i înveţe cum să-şi folosescă mai bine limba la serviciu. "El e cel mai în măsură să ne arate acest lucru pentru că face totul atât de public, atât de evident." - a spus Mircea Marian...

3. Acelaşi John Isner - deşi poseda nişte crampe musculare îngrozitoare - a refuzat să cheme un masor ca să-i aline suferinţa de la coapsă întrucât acesta nu arăta precum jucătoare ca Ana Ivanovic sau (şi mai bine) Maria Sharapova. "Nu mă înţelegeţi greşit... nu sunt homofob... dar un ins care alege o astfel de meserie nu poate fi decât gay." - a încheiat scurt tenismenul american.

4. Rafa Nadal a fost convins de Cătălin Botezatu să-i facă reclamă la chiloţii pe care românul îi crează. Clipul publicitar îl va înfăţişa pe Nadal cu o pregătire tipică pentru serviciu, după care va apărea Nadal în casetă în dreapta şi va spune: "Chiloţi Bote, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple." Colaborarea pare una fructuoasă: "Îmi place Rafa şi ca jucător, dar mai ales pentru că poartă şort roz... adică e la modă..."

5. Marion Bartoli a fost desemnată drept simbol al Sportivilor în Ghips. "E nemaipomenit cum cineva care pare de piatră (din toate punctele de vedere) poate să realizeze până la urmă perfomanţe sportive..." - a spus preşedintele Asociaţiei Sportivilor în Ghips, George Blay, fost jucător la Dinamo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu