miercuri, 6 martie 2013

Constatări

1. Dacă înţelegi lucruri elementare în ochii înceţoşaţi ai oamenilor mediocri pari din cale-afară de inteligent. Iar dacă nu eşti egalul lor, eşti o anomalie, un cancer social. Mori! Repet: logică elementară! Toţi tre' să ne scăldăm în aceeaşi autosuficienţă.

2. Deci să ne înţelegem de la început: copiat înseamnă doar atunci găseşti testele rezolvate deja pe net şi... le bifezi şi tu în testul tău. Dacă tragi cu ochiul în interiorul cursului şi găseşti răspunsul acolo... nu înseamnă că tu copiezi! Te inspiri! Poţi chiar să cauţi pe goagăl. Dăăăă!!!! Din nou... dacă profa îţi dă chiar ia testul pe hârtie cu răspunsurile de-a gata (cu câteva minute înainte de test), iar tu nu uiţi de la mână pân' la monitor... iar când ai ajuns la testul online ştii deja răspunsurile... iarăşi: cică nu înseamnă că trişezi! Dăăăă!!!!! Cum să spui tu că profa te ajută astfel să copiezi! "Viorel, tu ce părere ai? Eşti de acord?"

3. Credeam că oamenii - să le zic aşa - defavorizaţi de soartă şi, în cele din urmă, şi de societate devin mai toleranţi. Mai capabili să-i înţeleagă pe ceilalţi, să-i accepte. Mai înţelegători măcar. Care găsesc circumstanţe atenuante, în ciuda defectelor. Niciodată, dacă e unul cu un cap mai mic decât mine... atunci îl scuip în freză, îl bârfesc pe la spate, dă-l în morţii lui de nespălat! Şi culmea e că am observat asta chiar şi la mine... Nu la nivelul grav şi măcar era pe faţă... dar tot trist să zic aşa. (din punctul meu de vedere)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu