miercuri, 25 iulie 2012

Dacă boicotați ceva, boicotați în sloboz alegerile prezidențiale!

Bă, vouă nu vă pute că stârvul ăsta politic se agață cu ultimele tertipuri penale de scaunul ăla de la Cotroceni deși în ianuarie 2012 s-a strigat din toți bojocii, în Piața Universității: „Jos Băsescu!”? Reamintesc celor care au realizat penibilitatea aia electorală după melodia „Vara nu dorm” (Connecte-R) că toată treaba asta a început cu un conflict simplu: Băsescu vs Arafat! A rezultat: „Jos Băsescu!”. Insul a refuzat să se care, așa că avem ocazia acum să-l dăm jos definitiv!

Nu am nicio îndoială că și sloganul „PDL și USL - aceeași mizerie!” era corect. Dar... dacă vreți să-i boicotați pe politicieni... atunci nu vă mai duceți deloc, dar deloc la vot la alegerile prezidențiale. Să se înregistreze atunci o prezență la vot de... 20%... și să ne punem problema asupra legitimității unor oameni cocoțați în funcții în astfel de condiții!

Iar atunci când poporul strigă Jos... atunci să cadă capete! Fără sânge, doar cu circ... se plictisește la un moment dat omul de rând. Iar când e cazul să existe execuții publice - legitime sau nu... atunci fiți siguri că vor lua parte cu plăcere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu