luni, 2 aprilie 2012

De veghe în lanu' de prostie!

Tirania este atunci când un singur om deține toată puterea și peste deciziile sale nu se trece în niciun fel! În niciun caz atunci când există cel puțin încă o altă entitate, care să aibă o putere asemănătoare cu cea a distinsului ins (mai ales când vorbim de interese contrarii ale celor două puteri)... și care să-i poată anula foarte simplu decizia! Controlându-se reciproc cele două forțe politice anulează ideea mai sus amintită. Să rostești în acest context cuvântul tiranie... este o cretinitate fără de margini!
De ce am scris asta? Oricum nu ca să-l scuz pe Traian Băsescu... care după cum ați văzut se implica în aducerea lui Boldea din gaură de șarpe. O fi auzit de separarea puterilor în stat?

Pentru cei care simt că odată cu tehnologia omenirea se robotizează... am o mică rugăminte! Să se întoarcă la păscut oile (mai ales că ar putea avea un viitor strălucit de patroni de echipe de fotbal sau europarlamentari), să n-o mai ardă pe facebook! Dacă așa malefică este tehnologia atunci eu zic să ne întoarcem în epoca de piatră. Nu tehnologia este de vină pentru că lumea se robotizează, că oamenii devin niște simple instrumente cu care puterea face ce dorește. Ci monotonia, dezinformarea și prostia... astea sunt ingredientele care duc omul către statutul de simplă mașină, care muncește ca să plătească rate pe termen lung!

Am o altă recomandare pentru mulțimea idioată, care a stins becul la ora Pământului: să se stingă și ea definitiv! Sacrificiul suprem! Să vedem cât de ipocriți sunt oamenii atunci! Mai ales că sunt foarte mulți... am scăpa în modul acesta de excesul de populație, care sărăcește de resurse planeta asta! Și de o cantitate impresionantă de prostie și ipocrizie inutilă. Cei care au ieșit și pe stradă ca să serbeze evenimentul la nivel mondial... au făcut un bine comercianților, care au mai apucat să vândă maselor o cantitate mare de marfă realizată... bineînțeles prin exploatarea resurselor planetei.

Și pentru că am ajuns la acest subiect... Nu spun că e 100% tardivă ofensiva ONG-urilor pentru salvarea unor zone din România. Dar ce credeați fraților... că FMI-ul o să ne dea bani de pomană!? Trebuia să ieșiți în stradă atunci când se vehicula prin presă ideea împrumutului (doar pentru plătirea salariilor și pensiilor), să-l obligați pe Boc... să caute resurse interne și să realizeze proiecte europene valabile - nu minciunile POSDRU și alte măgării de genul - ca economia să se dezvolte! Că o modalitate de a subjuga o țară... într-o societate modernă este s-o îndatorezi foarte tare. Acum... o să vedeți că or să se ofere străinilor nu numai cupru și gaze de șist, ci și aur, fier... păduri... și terenuri agricole. Iar toate ONG-urile fomiste, care fac gât acum... or să tacă din gură când or să li se arunce și lor câte un os! Ca pentru câinii de pază ai democrației! Și fără lideri... oamenii sunt precum niște găini plouate, care concodăcesc anapoda când dă iama vulpea în gospodărie! Nimeni nu e incoruptibil. Iar dacă presa ar fi spus la unison... că nu există niciun risc pentru mediu în cazul oricărei exploatări sau că riscurile sunt minime... și că exploatarea asta e benefică pentru țara noastră... toți oengiștii... ar fi dormit pe ei! S-ar fi ocupat să curețe hârtiile din iarba de prin parcuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu