marți, 27 martie 2012

Scapă de site-uri idioate cu Firefox!

Acum când în acest secol al internetului 2.0 maladia dependență de computer s-a transformt în afecțiunea dependență de facebook, aceasta tratându-se simplu cu vizite regulate la farmacie pentru cantități obișnuite de medicamente ce înlătură depresia... eu îmi permit să lupt împotriva focului... cu foc! :) Cum ar fi spus unchiul înțelept al lui Jackie Chan: „Magia nu poate fi învinsă decât prin magie!”
Andera - care și cu trei picioare preferă să folosească doar frâna - în loc să ne spună că poate și fără mâini... ne sfătuiește, ca un terapeut sufletesc (sau un guru), că nu merită să ne irosim viața în preajma imbecililor! Considerând că demersul acesta este unul valoros... mi-am permis să extind acțiunea și asupra site-urilor imbecile (pe care pasc sau administrează evident că oameni idioți). Dacă folosiți Mozilla Firefox aveți la dispoziție un mic add-on - nu găsesc un echivalent românesc al acestui termen, care mie personal nu prea-mi place - care vă ajută să vă eliberați de orice site neplăcut pentru echilibrul mental al domniilor voastre! Instalați unelta, deschideți o fereastră care să arate ca cea de mai jos:

...iar opțiunea Add... vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să introduceți o listă cât mai consistentă de site-uri... pe care să nu le mai vizitați nici măcar din greșeală. Cred că în felul acesta s-ar vindeca și dependența de facebook! Și veți fi scutiți... de drumurile la medic... care în loc să vă vindece... vă va trimite la farmacie! :)

Mie mi-a luat cu mâna... sper să funcționeze și la voi la fel!

P.S. Românii însă nu pot suferi de bolile secolului acesta pentru că mai mult de jumătate din ei... nici măcar nu au atins vreodată un computer... :) Jumătate din cealaltă jumătate o ard doar la filme porno pe net - deci nu știm certitudine dacă sunt dependenți de net sau doar de porn! Textul acesta este prin urmare pentru prietenii și compatrioții mei extratereștrii.

P.P.S. (update): După ce ai reușit asta îți vine să cânți aproape ca Dorel de la păcănele următoarea melodie:

Ay! Beyoncé, Beyoncé
Ay! Shakira, Shakira
Oh! Beyoncé, Beyoncé
Oh! Shakira, Shakira
(Hey!)

Ay! Let's not kill the karma
Ay! Let's not start a fight
Ay! It's not worth the drama
For a stupider site

Stupider - Not a real word, but when talking about some sites it makes sense.

P.P.P.S. Ne-am inspirat de la ele:

2 comentarii:

  1. aaaa....raule...
    ce ai cu facebook-ul?:))...mie imi plac joculete de acolo:)):)):)):))
    nu am nevoie de medicamente...nu inca:):)):))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e vorba numai de facebook! Sunt multe alte site-uri... pe care nu le suport.

    Și treaba cu dependența... e acolo și o ironie. Pentru că prima dată dependența de computer a fost trecută ca glumă într-un tratat de psihiatrie... după care a fost inclusă în broșura oficială a bolilor de cap... :))))))

    Acolo erau incluse și altele care apoi... fie au dispărut, fie s-au amplificat. Acum nu se mai vorbește despre dependența de computer, ci de facebook. Am văzut nenumărate articole pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere