vineri, 20 mai 2011

Nu vă faceţi griji - voi scrie în continuare!

Azi am aflat că mâine a prezis un nene - care a mai spus şi în alte dăţi asta - că va fi sfârşitul lumii. Eram în camera alăturată şi le-am zis alor mei că "Doamne ajută!", ne scapă de chin (mai ales pe mine). La care tata nu a prins ironia şi mi-a zis speriat: "Eh, nu are cum să fie... mint ăştia la televizor."; eu tot cu "Să vină, să vină!" ca un apărător al paradelor gay mult prea dezinvolt.

Vă anunţ totuşi că: în cazul în care poporul şi planeta nu a fost minţită cu televizorul, ziarele, radiourile şi netul (ăştia n-au politicieni de pus la zid, nu au de demascat corupţia sistemului, nu au de spus lucruri care să ne intereseze: cum ne sunt încălcate drepturile şi aşa mai departe, ci doar de asta le arde să dezbată)... iar pocinogul se petrece aevea... eu de pe lumea cealaltă am să continui să vă scriu aici!

Sănătate şi fericire (şi nu uitaţi că nu mai sunt multe ore până mâine - deci bucuraţi-vă de viaţă şi faceţi acum ce nu aţi făcut niciodată şi v-aţi dorit dintotdeauna: de exemplu, o vizită în China fără bilet, să daţi mâna cu Osama - staţi puţin, a murit: "Să-i fie apa uşoară"... mă rog, să daţi mâna cu Obama atunci fiindcă l-a ucis etc.!)!

7 comentarii:

  1. bună asta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Breeee io tot am zis si tot o sa zic: sfarsitu' n-o sa vina decat dupa nunta mea! Momentan n-ai de ce sa-ti faci griji, da' din septembrie incolo... ai putea sa intri nitel in panica. =))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Auuuuuuuuuuuuu! Asta a durut! :)))))) Dar să ştii că eu nu-mi fac griji, cu cât mai repede cu atât mai bine... :))))

    Ştiu că nunta ţi se pare un eveniment mare şi un pas important şi că după... ar veni fie pentru el, fie pentru tine... sfârşitul lumii, dar nu trebuie să vezi lucrurile chiar atât de tragic! :) Dacă vă înţelegeţi bine acum, de ce ar fi mai târziu altfel?

    Oricum casă de piată! :) Să ne pui poze pe blog de la nuntă! Să vedem cum îţi stă în rochie de mireasă. E un... să-i zic clişeu care spune că: femeile arată foarte bine în rochie de mireasă! :)

    Numai bine şi mulţumesc pentru ironie şi comentariu! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Finalul ironic cu "sa facem ce n-am facut niciodata", si exemplele tale a fost criminal de nebunesc:))))
    Eu eram la servici cand am cititi pe protv.ro stirea cu sfarsitul lunii pe 21:))) M am amuzat teribil ...sunt oameni care au intrat in panica la auzul unei asemenea stiri!.. parerea mea...sunt cu capu:))))
    daca vine sfarsitul lunii nu te anunta nimeni, asa ca traieste ca nu se stie cand se termina totul=))))
    offff!!...

    RăspundețiȘtergere
  5. =)))) Cum cu cat mai repede cu atat mai bine? Nu se poate asa ceva! Eu am dat termen aproximativ in septembrie; mai am un amic care a zis ca sfarsotu' asta trebuie sa astepte ziua lui de nastere din octombrie, mai apoi il rugam pe sfarsit sa mai astepte nitel sa mai sarbatorim si noi ultimu' Craciun si Revelion si apoi vine ziua mea in ianuarie si tre' sa mai astepte pana in februarie, dar atunci sunt sigura ca se mai gaseste ceva... =)))) Ce este sigur e ca pana in septembrie anu' asta n-o sa fie nicio problema. :D
    Clar o sa pun poze pe blog dupa nunta. Si de la nunta si din luna de miere. :D In ziua nuntii toate femeile vor s-arate bine, de unde si respectivul cliseu. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea, eu glumeam! Nu-ţi face griji... dacă vrei vorbesc eu cu Doamne-Doamne şi amânăm până trec toate zilele de naştere ale pământenilor... adică niciodată! Eventual mai punem şi nunţile la socoteală şi botezul şi... revelionul şi Crăciunul şi Paştele şi... Sf. Maria şi... mare şi mică şi... Sfinţii Pavel şi Petru şi... ce sfinţi or mai fi... şi Doamne-Doamne nu are cum să fie chiar aşa de hapsân... :))))) Ar fi şi păcat...

    Mulţumesc de comentariu! :)

    Dydy, păi, ce să-ţi spun? Prostia pe planetă e foarte mare... Oamenii nu se vor sătura niciodată să audă poveşti şi vor înghiţi pe nemestecate ce spune presa care caută senzaţionalul cu orice preţ. Şi dezbat serioas o astfel de informaţie. Superstiţia, fanatismul sunt resorturi care speculate bine... mişcă oamenii foarte uşor!

    Mulţumesc de asemenea pentru comentariu! :) O zi uşoară la lucru! :)

    RăspundețiȘtergere