sâmbătă, 23 aprilie 2011

Mark J. (Welsh Potting Machine) a demontat Shotgun-ul

* Mark Williams a reuşit aseară să-l învingă clar pe Jamie Cope cu 13-4

Deşi Jamie a dus scorul la 12 patru - menţinându-se parcă printr-un ultim efort în meci, ca acei muribunzi care te prind de haine cerându-ţi milă, şansa lor la a mai trăi - totuşi el în sesiunea a treia m-a dezamăgit complet. Mi s-a părut că predase armele şi că voia să termine cât mai repede partida să meargă acasă... Asta a fost impresia mea de privitor. M-aş fi aşteptat ca după ce s-a menţinut în meci să-i facă viaţa grea galezului care l-a mai învins de curând tot categoric (4-0 la Openul Galez). Dar, din păcate, nu prea s-a concentrat şi a ratat multe lovituri... fie că erau defensive, fie ofensive. Nu-l învinuiesc, că e greu să te concentrezi la un asemenea scor! Dar chiar şi aşa... m-aş fi aşteptat să fie mai combativ. Dacă nu mai are nimic de pierdut măcar să-i facă viaţa grea galezului. Să-i demonstreze că el poate mai bine de atât.
Oricum ar fi mă bucur şi pentru Judd Trump şi pentru că Ronnie se pare că şi-a recăpătat pofta de joc şi s-a "înfuriat" pe cei cre-l considerau victimă (va avea totuşi meci greu cu Shaun Murphy).

Vă urez o Sărbătoare a Paştelui Fericită! :) Ne mai auzim mai târziu... poate în finală. Deocamdată sunt destul de obosit... vacanţă plăcută! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu