sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Bine, mă! aşa-i! :))

Acum vreo două zile a venit tata acasă aşa şi cică "Ştefan Huidu e gata să moară, ăla de la cârcotaşi...". Eu îi zic: "Şerban Huidu", el nu... că Ştefan ("Aşa au zis ăia de la Realitatea")... În sfârşit, l-am convins că e Şerban şi că nu prea mă interesează. Mie nu mi-a plăcut niciodată personajul: singurul talentat dintre cei doi este Mihai Găinuşă. Eu nu urmăresc foarte des emisiunea lor şi deci nu cred că mă afectează în vreun fel dacă dispare. Ba mai mult, aş putea spune că dacă, Doamne Fereşte, moare omul... se sacrifică pentru binele emisiunii până va fi uitat. Că sub pământ cică nu te ţine minte nimeni. Vedeţi ce dispoziţie morbidă am azi în prima zi a lu' 2011? În loc să fiu fericit... sau eu mai ştiu ce eu mă ocup de morţi. Am auzit oricum că Huidu scapă (uman mă bucur)... deci nu contează.

Problema mea era alta... am citit aici o mizerie şi cred că sigur Badea se ocupă acolo unde se află de Huidu. Eu ştiu că Mircea Badea poate s-ar bucura... şi ar face tot soiul de giumbuşlucuri în emisiune, dar nu cred că e în stare să se ocupe de aşa ceva. Nici măcar nu poate să admită că în secolul acesta se mai practică astfel de ritualuri. Mai ales că a luat-o la mişto pe Zăvorancă atunci când a zis că a fost blestemată. El nu are nevoie de aşa ceva, îl face pe Şerban din vorbe.

Da'... voi vă daţi seama cât de mult e urât Badea dacă i se pun în cârcă atâtea chestii? Exact ca în Suburbii (2) am avut eu o revelaţie... :))) Oricum Badea a spus că la schi există riscul să te accidentezi foarte grav, de aceea nici nu practică acest sport... care din punctul său de vedere nici nu e sport (în cazul oamenilor care fac asta doar în vacanțe). Deşi aici ar putea fi discuţii şi discuţii. Pe mine nu mă interesează dacă Huidu scapă sau nu... (sigur, uman îmi doresc să scape, dar nu o să fac o tragedie din contrariul acestei situaţii!) deşi cred că scapă. Nu aş fi scris despre asta şi cumva cred că e de porc să scrii despre aşa ceva, dar... uite că mă pun unii în situaţii complicate. Deşi se vede că nu prea-mi adun gândurile cum trebuie... după noaptea de revelion... :)))

2 comentarii:

  1. In primu' rand, sa incepem cu urarile, ca asa se cade. :))) La multi aaaaani!!! Sa ai un an de 11 ori mai bun decat ala de-a trecut si sa fie plin de bucurii!
    Acu despre subiect, io-s exact pe dos, bineinteles. :))) Imi place de Huidu tocmai pentru ca se ia de Badea mereu si-mi place muuuult mai tare felu' in care o face el: relaxat si cu un umor veritabil. Asta, bineinteles, din ce emisiuni am reusit si io sa prind, pentru ca de fel nu ma omor cu televizoru'. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Andreea! Şi Ţie un an nou de 22 de ori mai bun decât cel precent! :)

    Mulţumesc şi de trecea pe aici! :)

    RăspundețiȘtergere