vineri, 3 decembrie 2010

Harry Poker

Mai nou jocurile de noroc s-au mutat şi pe on-line. E bine? E rău? Nu ştiu! Nu despre asta voiam eu să vă vorbesc. Până la urmă niciun lucru nu e bun sau rău... ci e bine sau rău folosit. Dependenţa de jocurile de noroc te poate duce la faliment şi pe on-line şi în în cel clasic...

Pe mine, însă, mă interesează misterul. Trăirea pe care un jucător de poker on-line nu o mai poate avea. Din faţa display-ului nu te poţi uita în ochii adversarului, nu-i poţi citi gândurile şi nu-i poţi anticipa mişcările. Gata cu ochelarii misterioşi, gata cu ticurile nervoase, gata cu jocul cu jetoanele la masă, gata! Îl urmăream pe Daniel Negreanu cum câştiga o mână doar prin atitudinea de învingător. Sigur că şi la o masă virtuală poţi blufa, însă nu mai poţi da impresia de învingător încă de la început.

Poţi în schimb să faci orice în paralel cu jocul. Poţi să te uiţi la un film, să joci şah on-line sau să faci exerciţii yoga. Nimeni nu te poate împiedica. Jocul merge mai departe atâta timp cât ai atenţia distributivă. Poţi să faci chiar sex cu iubita/iubitul. Poţi fi orice. Dar nu jucătorul de poker rece sau comic, nu showmanul mesei... Nu tipul cu ochelarii ineresanţi. Nu omul care ascultă rap la masă... deşi tu poate în cască în acele momente chiar asculţi Mozart.

6 comentarii:

  1. mai joc on line la pariuri sportive, poker nu

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Eu am scris textul pentru un job. Şi am zis să-l postez şi aici. Merci! eu nu mă joc nimic... nici măcar nu pariez. Nu am atâţia bani de risipit... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu astea chiar nu le am deloc deloc. N-am jucat niciodata poker. Totusi, inca ma chinui sa ajung sa pun si eu un bilet la pariuri pe meciurile de fotbal. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bv ţie! eu nu am pus niciun bilet. Nu am jucat poker on-line. am jucat aşa cu văr-miu şi cu vecinii când eram mic. dar.... mă uit cu interes la tv la unele din aceste spectacole. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri ne-am strans mai multi prieteni si-am jucat carti. La un moment dat au fost si cateva tentative de poker. Am stat pe bara si m-am uitat cum isi furau jetoanele unu' altuia. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu jucam, dar nu pe bani... pe cartonaşe :))))))

    RăspundețiȘtergere