miercuri, 3 noiembrie 2010

Reclamă


Bun. Am pus la punct proiectul de revistă, am găsit nume, siglă, număr de pagini... ce scriu sau despre ce scriu... nu are mare importanţă. Am destule texte deocamdată şi nu vreau, nu pot şi nu cred că o să rămân în pană de idei... Ar fi culmea ca tocmai "Ideea" să mă lase fără idei. Sunt obosit, sictirit şi puţin iritat. Azi nu a fost tocmai o zi reuşită... aşa că-mi iertaţi dispoziţia morbidă în care mă aflu. Nu ea e de vină pentru reclama pe care am creat-o! Căci aşa are să arate reclama de la finalul paginii Revistei Cetăţeanului Turmentat. Bine... cu mici modificări.
"Rest In Peace"... Amin! cum ar zice recepţionerul după ce ţi-a dat cheia de la camera de hotel.

6 comentarii:

  1. Genial!!! Pur si simplu genial! Ar trebui sa te simti mandru, nu sictirit si iritat! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Starea mea de ieri nu se datora deloc faptului creaţiei. Nu reclama era de vină. Problema e că ieri am fost undeva unde nu a fost cum speram, apoi m-am întors acasă şi iarăşi am dat de nişte lucruri care azi nu mai au mare importanţă, dar ieri au contat.

    Mulţumesc pentru încurajare. şi pentru comentariu. Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu totii avem si zile proaste... Asa e si pentru mine cu ziua de azi pe care as vrea s-o sterg din calendar. :D Ma gandesc, totusi, ca o rasari el, soarele, si pe strada mea din nou! :D
    Ma bucur ca acum esti bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh, e bine că poţi gândi optimist. Şi eu fac asta câteodată... dar când nu te poţi concetra să dai în minge din cauza faptului că te gândeşti la cu totul altceva... atunci să vezi ce critici primeşti de la lume... :)))

    Oricum ar fi... nici azi nu e o zi minunată... şi asta pt că gândesc mult prea lucid.

    Mulţumesc mult pentru mesajul tău! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant blog, mai trec fii sigur

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că am stârnit interesul! blogul tău l-am găsit din întâmplare!... eh, sper să ne mai citim! :)

    Mulţumesc mult de feedback! :)

    RăspundețiȘtergere