sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Mars pubilc de sensibilizare si informare a comunitatii clujene cu privire la problematica HIV/SIDA

Mesajul care urmează l-am primit pe mail. Nu cred că e un lucru rău dacă promovez şi eu asta... deşi vă jur că nu cred în marşuri... prefer să văd oameni de ştiinţă aducând un antidot pentru boala asta care nu-ţi oferă nicio cale de scăpare:


Joi, 25 noiembrie 2010 de la ora 13.00-14.00 va avea loc evenimentul public cu participarea a aproximativ 150 persoane numit “Mars public de sensibilizare si informare a comunitatii clujene pe problematica HIV/SIDA”, organizat de Asociatia Studentilor de la Asistenta Sociala, Cluj-Napoca (A.S.A.S.) cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Anti-SIDA care este in 1 decembrie in cadrul campaniei “Viata Conteaza”
Punctul de intalnire este Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Babes Bolyai iar plecarea este la 13.00 din fata facultatii. Grupul vizibil prin pancarte, mesaje lipite si amploare urmeaza traseul: Calea Dorobantilor, Bulevardul Eroilor, str. Napoca, pana in Piata Unirii unde se va forma o funda umana.
Pe traseu, oamenilor li se va spune ca HIV nu se transmite prin o imbratisare, si li se va cere acordul sa fie imbratisati.
Campania “Viata Conteaza” se va derula in perioada 22-25 noiembrie 2010, si pe langa marsul public organizat, se vor realiza si alte evenimente cum ar fi: seri de film cu marturii ale persoanelor seropozitive, discutii pe marginea filmelor alaturi de ARAS Cluj.
Workshop prezentat de Asociatia Benone Targul Mures : Hiv sida si societatea Romaneasca

Parteneri in acest eveniment sunt:

Organizatia UNOPA
Asociatia Benone
Asociatia Romana Anti Sida
PSI Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu