marți, 26 octombrie 2010

Mulţumesc Cristi Puiu!

Mulţumesc de asemenea Eugeniei Vodă întrucât a realizat acel interviu cu Cristi Puiu, interviu pe care l-am văzut acum ceva timp în reluare la TVR Cultural. Mulţumesc în primul rând celui intervievat pentru tot ce a spus (deşi poate că nu am rezonat atât de tare cu ultima parte în care a spus că se simte mai bine ca artist în străinătate, dar iubeşte ţara asta), mulţumesc mai ales pentru momentul în care a spus ceva care m-a impresionat profund!
Eugenia Vodă remarca faptul că artistul Cristi Puiu a avut parte într-un interval de timp numai de succese (nu "succesuri"). Dar el a replicat în felul următor, răbufnind practic, a eliberat cuvintele parcă din suflet, direct de acolo: "Poate că pentru dumneavoastră asta contează, dar pentru mine mai importantă este viaţa mea! Adică, ce am trăit eu în aceşti ani!" şi camera a insistat pe el,, pe faţa lui, pe ochii săi, iar privirea a început să-i sclipească... semn că mai avea puţin şi-i dădeau lacrimile. A fost momentul care m-a impresionat cel mai tare. Pentru că atunci când vedem un succes al cuiva şi zâmbetul său de învingător ne întrebăm prea puţin ce fel de viaţă a dus omul respectiv până să ajungă acolo... Mulţumesc Cristi Puiu!

2 comentarii:

  1. De-aia imi place sa citesc bloguri. Mai aflu si eu una, alta... Cu toata sinceritatea, habar n-aveam cine e Cristi Puiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi Puiu este cel care a regizat filmul "Moartea domnului Lăzărescu". Mulţam Fain de comentariu! şi mă bucur că ţi-am oferit o informaţie utilă să zic aşa! :)

    RăspundețiȘtergere