marți, 26 octombrie 2010

Arici

Ştiu! o să spuneţi că nu am ce face, că am dat în mintea copiilor, că nu mai ştiu ce... E aiurea, dar eu tot pun asta pe blog, că doar e blogul meu. Nu ştiu dacă e acelaşi pe care l-am văzut tot aşa într-o toamnă acum doi ani. Pe atunci nu aveam telefon cu cameră foto aşa că mi-a părut rău că nu l-am putut arăta! Voiam să-l vadă lumea, nu ştiu de ce. Voiam să-l vadă! Am văzut în acelaşi parc şi un iepure, apoi chiar un şarpe! Mă rog, nu era un piton sau eu mai ştiu ce... era unul din acela micuţ şi inofensiv, dar era un şarpe... Şi vineri am văzut alt arici, dar abia azi am descărcat pozele că nu am avut timp. Nu mă credeţi? Iată dovada:






4 comentarii:

  1. Weeee! Ce dragut!! :D
    Pe blogul tau faci ce vrei si postezi ce vrei. Dar pozele cu ariciul sunt superbe! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur sincer că-ţi place de micul meu amic :))) era noapte când am văzut prima dată un arici în Parcul Monument. Şi eu eram distrat pe şoseaua Buzăului şi aud dinstre parc, din tufişuri zgomot... mă uit acolo... când foarte atent dau de un arici care pesemne căuta de mâncare. Aş fi vrut să-l fotografiez... dar n-a fost să fie. Merci de comentariu! :) şi normal că pot face ce doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot in parcul monument...in spate acolo unde este terenul de fotbal, pe langa rezervatia aceea am vazut 2 veverite micute...mici tare de tot...cu o coada stufoasa imensa :))) comparativ cu corpul lor...Nu aveam cum sa le fotografiez pentru ca erau cocotate in copac si se miscau foarte repede;))
    Au fost superbe:)

    RăspundețiȘtergere