vineri, 23 iulie 2010

Ăsta e un manifest...

Celor care cred că o viaţă (să-i spunem mai banală) poate să încapă doar în 5 pagini, editate cu Times New Roman, 12, cu paragrafele aliniate "single" le voi spune că o vorbă înţeleaptă zice: "Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!". Lipsa de imaginaţie nu se poate compensa cu nimic din păcate pentru oamenii aceştia mărginiţi, care îşi proclamă superioritatea faţă de cei mai slabi... Pentru că ştiu că şi monotonia lor e la fel, ba poate mai groaznică.

Am să mă refer acum totuşi la o idee pe care o consider interesantă: poţi totuşi rezuma o viaţă de învingător la o singură frază! Nu sunt necesare 5 pagini pentru ea... "Vini, vidi, VICI!" şi ai spus mai multe decât era necesar!

Apoi, dacă nu sunt evenimente prea multe putem, noi cei mai cu puţine experienţe de viaţă, să le inventăm - întocmai ca Don Quijote! Dar, cum spuneam şi la început, e nevoie de imaginaţie... iar personajul vizat de text (da, textul este unul cu ţintă precisă!) nu poate înţelege totuşi ceva atât de complicat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu